Onze diensten

Steun Zonnehoeve|Living+ !

#

Wilt u met uw vereniging, bedrijf of serviceclub concrete acties opzetten om ons of één van onze projecten te steunen? Hebt u interesse om samen met vrienden of collega's een benefietactie op te zetten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U mag alvast op onze actieve medewerking rekenen!
Wenst u ons een financieel duwtje in de rug te geven, dan kunt u storten op IBAN BE77 2900 1420 2942 met vermelding "Gift". Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest.  Wilt u een gift doen en ziet u deze graag automatisch verschijnen in uw belastingaangifte? Geef dan ook zeker uw volledige naam, voornaam, naam van de partner en het officieel adres door.

Overweegt u het fiscaal aantrekkelijk duolegaat? Samen met een notaris werken we met u de voor u meest gunstige formule uit.

Neem contact op!

Nieuws

Nieuwsbrief december 2018 en Beste Wensen

In bijlage van dit bericht vindt u onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en ...

Lees meer

Testkaravaan op Zonnehoeve|Living+

En we zijn vertrokken! De testkaravaan is langsgekomen op Zonnehoeve|Living+! De...

Lees meer

Najaarsactie Parelende Wijnen

We genieten nog volop van de heerlijke nazomerdagen, maar we kijken ook al vooru...

Lees meer

Open plaatsen

Zoek je een woning waar je kunt genieten van de ondersteuning die jij nodig hebt...

Lees meer

Kalender

2 december 2018 ZoVRIJ Cafetaria - Sinterklaas

ZoVRIJ, de vrijwilligerswerking voor Zonnehoeve|Living+, stelt de deuren van onze refter open voor een gezellige cafetaria met lekkere hapjes en drankjes. Doorlopend open van 14u tot 17u. Deze editie komt de Sint langs!

8 en 9 december 2018 Ontdekkingsweekend met een warm hart - Nazareth

8 en 9 december (steeds van 11u tot 18u) gaat het Ontdekkingsweekend met een warm hart door in Nazareth. Het Ontdekkingsweekend is een initiatief van Lien Goemaere en Yolanda Ranno. In The Warehouse in Nazareth zullen het hele weekend verschillende zelfstandigen en creatievelingen een standje bemannen om hun producten te verkopen en diensten in de kijker te zetten. Dit allemaal in een warme kerstsfeer met een heerlijk aanbod voor de dorstige en hongerige mens (catering onder andere door Aan tafel met Amarylis). Ook voor de kleinsten onder ons wordt een ruim aanbod aan kinderanimatie voorzien.De opbrengst van het hele weekend gaat naar Zonnehoeve|Living+, in het kader van Music for Life. Wij zullen zelf ook aanwezig zijn met een kraampje, kom zeker eens af!

15 en 16 december 2018 Kerstdorp Sint-Martens-Latem

Naar goede gewoonte nemen we terug deel aan het Kerstdorp in Sint-Martens-Latem. Een heel weekend verkopen we allerlei mooie producten uit ons DAC en presenteren we onze voorziening. Op het Kerstdorp is vanalles te beleven voor groot en klein en heerst een gezellige kerstsfeer. Kom eens langs! Zaterdag tussen 16u en 22u en zondag tussen 13u en 20u.

Onze partners

Voorstelling