Onze diensten

Steun Zonnehoeve|Living+ !

#

Wilt u met uw vereniging, bedrijf of serviceclub concrete acties opzetten om ons of één van onze projecten te steunen? Hebt u interesse om samen met vrienden of collega's een benefietactie op te zetten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U mag alvast op onze actieve medewerking rekenen!
Wenst u ons een financieel duwtje in de rug te geven, dan kunt u storten op IBAN BE77 2900 1420 2942 met vermelding "Gift". Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest.  Wilt u een gift doen en ziet u deze graag automatisch verschijnen in uw belastingaangifte? Geef dan ook zeker uw volledige naam, voornaam, naam van de partner en het officieel adres door.

Overweegt u het fiscaal aantrekkelijk duolegaat? Samen met een notaris werken we met u de voor u meest gunstige formule uit.

Neem contact op!

Nieuws

Petitie tegen wachtlijsten in de gehandicaptenzorg: genoeggewacht.be

Deze week in het VRT journaal: "in Vlaanderen wachten 14.000 mensen met een bepe...

Lees meer

Drie koningen Sint-Bernadette

Wij leerden deze maand de Drie koningen van Sint-Bernadette kennen. Sinds enkele...

Lees meer

Nieuwsbrief december 2018 en Beste Wensen

In bijlage van dit bericht vindt u onze nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en ...

Lees meer

Open plaatsen

Zoek je een woning waar je kunt genieten van de ondersteuning die jij nodig hebt...

Lees meer

Kalender

3 februari 2019 Cafetaria ZoVRIJ - CARNAVAL

De vrijwilligers van ZoVRIJ houden terug elke eerste zondagmiddag van de maand hun cafetaria open. Kom langs op ons domein aan de Zonnestraat 13 in Eke voor een lekker hapje en drankje en een gezellige babbel! Deze editie is extra feestelijk: zet je pruik op en vier mee met ons carnaval!

17 maart 2019 Dag van de Zorg

Dit jaar kun je Zonnehoeve|Living+ bezoeken op Dag van de Zorg. Van 10u tot 17u openen we onze deuren en kun je onze werking in al zijn facetten ontdekken! Ook de ZoVRIJ cafetaria zal geopend zijn!

Onze partners

Voorstelling