Aanleg nieuwe toegangsweg domein Zonnehoeve

Een belangrijk onderdeel van de toekomstplannen met het domein aan de Zonnestraat 13/15 in Eke, is mobiliteit en verkeersveiligheid. Er werd besloten een nieuwe toegangsweg aan te leggen voor wagens en vrachtwagens die het domein willen bereiken. Deze nieuwe weg zal van de N60 via de Spoorwegstraat lopen tot op het domein van Zonnehoeve.

Graag delen wij u mee dat de aannemer, Audebo, in mei 2023 is gestart met de werken aan deze nieuwe toegangsweg. In eerste instantie zijn de werken gestart aan de kant van de brug over de N60. De betonwerken zullen van start gaan na het bouwverlof. Het beton moet dan een 3-tal weken uitdrogen en aansluitend starten de werken aan de toegangscontrole. Het tijdstip van ingebruikname van de weg zal later worden meegedeeld.

Ondertussen wordt er ook volop verder gewerkt aan het masterplan voor het domein. Het masterplan is een ruimtelijke visie, een kapstok als het ware voor de herinrichting van ons domein.

Meer info en updates rond de nieuwe toegangsweg, het masterplan en andere plannen binnen Zonnehoeve Future Proof, kunt u steeds terugvinden op deze webpagina.