Onze diensten

Steun Zonnehoeve|Living+ !

#

Wenst u ons een financieel duwtje in de rug te geven, dan kunt u storten op IBAN BE77 2900 1420 2942 met vermelding "Gift". Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest. Wilt u een gift doen en ziet u deze graag automatisch verschijnen in uw belastingaangifte? Geef dan ook zeker uw volledige naam, voornaam, naam van de partner en het officieel adres door.

Neem contact op!

Nieuws

Zonnehoevefeest!

18 september kun je bij ons op het domein aan de Zonnestraat 13-15 terecht voor ...

Lees meer

Nieuwsbrief juli 2022

Klik op onderstaande afbeelding en lees alle nieuwtjes in onze laatste nieuwsbri...

Lees meer

Op zoek naar ondersteuning?

Heb je een (vermoeden van) beperking en zoek je de juiste ondersteuning? We kunn...

Lees meer

Kalender

18 september 2022 Zonnehoevefeest

De derde zondag van september betekent feest op Zonnehoeve: Zonnehoevefeest! Meer details rond het programma vind je hier: https://zonnehoeve.be/living/nieuws/zonnehoevefeest-1

11 september 2022 Open monumentendag in Villa DACART

In de gemeente Nazareth zijn er zeldzame of heel oude erfgoedbomen die de publieke ruimte typeren en waar de bewoners bijzondere waarde aan hechten. In samenwerking met de dienst erfgoed Gemeente Nazareth hebben de kunstenaars van Villa DACart elk een erfgoedboom in hun perspectief op doek gebracht. Op 11 september worden de erfgoedbomen in Nazareth voorgesteld te Villa DACart. We starten om 14u. Burgemeester en schepen van cultuur zullen de namiddag openen. Er komen een boswachter en natuurgids spreken. Om 15u30 vertrekt een belevingstocht rond enkele bomen met een natuurgids, een verteller en wat mindfulness-oefeningen.

Onze partners

Voorstelling